Huwelijksnacht
Een mooie huwelijksdag die zal worden afgesloten met een romantische huwelijksnacht in een ****-sterren hotel. Hotel Delft Centre is luxe en smaakvol ingericht met een knipoog naar de muziek. Het hotel ligt op loopafstand van het historische, maar vooral gezellige centrum van Delft. Jullie mogen overnachten in een deLuxe kamer met een prachtig uitzicht. En wanneer jullie wakker worden, staat er een natuurlijk een heerlijk ontbijt te wachten… Deze gratis huwelijksnacht wordt jullie aangeboden door Partycentrum de Brasserij. Voor vervoer hoeven jullie natuurlijk niet te zorgen, na afloop van jullie bruiloft of huwelijksfeest in de Brasserij, zullen jullie naar Hotel Delft Centre worden gebracht. Zo zal jullie huwelijksdag, van begin tot eind, een dag worden om nooit te vergeten…!

Voorwaarden
Deze gratis huwelijksnacht geldt alleen voor bruidsparen! Bij een minimale omzetgarantie van € 5.000,00 bij Partycentrum-Restaurant de Brasserij, op basis van beschikbaarheid, je ontvangt een bewijs van de definitieve reservering.

Annuleringsregeling
Wanneer jullie besluiten om de bruiloft bij "de Brasserij" te vieren, dan bestaat er voor deze bijzondere gelegenheid een mogelijkheid om een annuleringsregeling af te sluiten. Mocht er onverwachts iets met jullie of de familie gebeuren, dan zijn jullie hiervoor verzekerd. Bij "de Brasserij" kunnen ze je hier meer over vertellen; weer een zorg minder...!


  • Op locatie Informatie Huwelijksnacht Wedding deal