Wanneer u gebruik maakt van een vergaderarrangement kan een (h)eerlijke lunch natuurlijk niet ontbreken. De lunch wordt geserveerd in een subruimte, bij mooi weer kunt u gebuik maken van ons sfeervolle buitenterras.

Onze koks bereiden (h)eerlijke gerechten met verrassende en verse ingrediënten. Zij gebruiken hierbij zoveel mogelijk seizoensgebonden streekproducten.

Lunchbuffet vanaf 10 personen:

-Kopje soep van het seizoen
-Diverse broodjes, bruin en wit, desembrood, waldkorn en petit pains
-Diverse hartige belegsoorten o.a. rosbief, fricandeau, kaas, brie en ham
-Een huzarensalade opgemaakt met verschillende soorten rauwkost
-Een Italiaanse gemengde rauwkostsalade met olijven, tomaat, pijnboompitten, rode ui, Parmezaanse kaas en truffeldressing
-Een vegetarische pastasalade met zongedroogde tomaten en shiitakes
-Salade Caprese, met Mozzarella, tomaat en verse basilicum
-Salade van Gamba's in de knoflook gebakken
-Gerookte zalm op schaal
-van Dobben rundvlees kroketten en groentekroketten
-Verse fruitsalade

Inclusief koffie, cappuccino, thee, melk en diverse vruchtensappen

Wilt u uitsluitend het lunchbuffet reserveren (zonder vergadering) dan is dat mogelijk à € 18,50 per persoon

Wanneer er minder dan 10 personen zijn, wordt er een kopje soep geserveerd bmet diverse luxe belegde broodjes (petit pains, zachte broodjes bruin en wit en Ciabatta’s) met o.a. rosbief, kaas, brie, zalm, van Dobben kroket en broodjes met diverse salades.
Uiteraard met een lekker schaaltje vers fruit.