Informatie

Partycentrum de Brasserij is een moderne stadsboerderij, centraal gelegen in de Randstad, met mogelijkheden voor uw lunch, diner, bedrijfsfeest, personeelsfeest, netwerkborrel, meeting, vergadering en seminar. Al onze prijzen zijn inclusief zaalhuur, drankjes, WIFI, BTW en bediening. Gratis parkeergelegenheid.

Bij al onze vergaderarrangementen wordt u ontvangen met een kopje espresso koffie of thee met daarbij iets lekkers, zoals cakejes, luxe koekjes, roomsoesjes of petit fours. Al deze lekkernijen worden op een etagère gepresenteerd. Tijdens uw vergadering staat er voor u een karaf met ijswater op de tafels, en is er altijd koffie of thee op verzoek. Tevens kunt u gebruik maken van ons frisdranken assortiment. U kunt de vergadering afsluiten met een ‘borrel’ bij onze bar of op ons gezellige buitenterras, met diverse warme of koude hapjes.

Vergaderarrangementen

(van maandag t/m vrijdag rekenen wij GEEN extra zaalhuur)

Arrangement Prijs per persoon Zaalhuur serrezaal Heerenkamer max 14 personen
2 uur durend inclusief lunch € 21,50* p.p. -- --
3 uur durend ochtend of middag € 17,50* p.p. € 0,00 € 0,00
4 uur durend inclusief lunch € 29,50* p.p. € 29,50* p.p. € 0,00 € 0,00
8 uur durend inclusief lunch € 45,00* p.p. € 45,00* p.p. € 0,00 € 0,00
11 uur durend inclusief lunch en diner
€ 95,00* p.p. van 9:00 tot 20:00 uur
€ 95,00* p.p. € 0,00 € 0,00

* Wanneer u met minimaal 50 personen reserveert hanteren wij een korting van 10% op de totaalprijs
N.B. Al onze vergaderarrangementen zijn gebaseerd op all-in prijzen per persoon, zodat u weet wat de totale kosten zijn en achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Voor het gebruik van de Serrezaal geldt een minimale omzet van € 750,00
Voor het gebruik van de Heerenkamer geldt een minimale omzet van € 300,00

Wanneer u de vergadering wilt afsluiten met borrel met luxe hapjes dan is dat mogelijk à € 10,00 per persoon per uur (inclusief drankjes ook wijn en pils).

U kunt uw vergadering uitbreiden met een lunch of dinerarrangement:
Lunch
Lunchbuffet

Onze koks bereiden (h)eerlijke gerechten met verrassende en verse ingrediënten.

Buffet van de Bras
€ 35,- p.p.

Heerlijk genieten van ons zakelijke buffet inclusief drankjes voor minimaal 25 volwassenen.

Diner Bras
€ 40,- p.p.

Heerlijk dineren en genieten van ons 3-gangen diner inclusief drankjes voor minimaal 10 volwassenen.

Mediteraans Buffet
€ 40,00 p.p.

Beleef het 2 uur durend Mediteraans Buffet inclusief drankjes.

WIFI

Het is bij de Brasserij mogelijk om door middel van een wifi-verbinding gratis gebruik te maken van het internet.

Voor iedere gelegenheid bieden wij een perfect arrangement. Of het nu gaat om een hip bedrijfsfeest, een meeting betreffende social-media of een sfeervolle zakenlunch op ons prachtige terras. Uw voorkeuren zetten wij om in een door u gewenst concept. Partycentrum de Brasserij organiseert vele evenementen per jaar, stuk voor stuk een groot succes. Ons vriendelijke team biedt u gastvrijheid op maat. Mede dankzij onze gastvrije en vriendelijke bediening èn ons sfeervolle interieur voelt u zich bij ”de Brasserij” tijdens een vergadering of bijeenkomst pas echt ‘thuis’.

Partycentrum - Restaurant "de Brasserij" is centraal gelegen tussen Rotterdam, Zoetermeer, Delft en Den Haag (slechts 5 autominuten vanaf afslag Delft-Noord). Tram 1 en 19 stoppen op 200 meter afstand (halte Brasserskade), 5 haltes vanaf Station Delft.

Bij ons zijn alle moderne voorzieningen volop aanwezig en u kunt kosteloos gebruik maken van een beamer tijdens de vergaderingen. Zo beschikken wij over een prima klimaatbeheersing, zijn er diverse vergaderfaciliteiten voor 5 zalen, en is er een gratis parkeerterrein. Of het nu gaat om een drie uur durende vergadering of een dagdurend overleg inclusief lunch en diner, bij ons is alles mogelijk. Wij doen ons uiterste best om uw vergadering of overleg zo prettig mogelijk te laten verlopen en bij mooi weer kunt u tijdens uw lunch eventueel gebruik maken van ons buitenterras.

Partycentrum "de Brasserij" heeft all-in vergader- arrangementen vanaf 5 tot en met 100 personen. Al onze prijzen zijn inclusief BTW, inclusief zaalhuur, gebruik van een projectiescherm (meerdere op aanvraag), een flip-over met stiften en onbeperkt drankjes tijdens de vergadering.

Graag nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan ”de Brasserij”, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.