Zakelijk dineren en genieten van ons 3-gangen diner


De Brasserij biedt u de gelegenheid om na de vergadering met een gezelschap te dineren in ons sfeervolle restaurant. Dit is mogelijk vanaf 10 personen. U heeft de beschikking over een besloten ruimte, ookwel private dining genoemd.

In het menu vindt u menusuggesties, maar het is natuurlijk ook mogelijk om in overleg een diner samen te stellen. Uiteraard kunnen wij ook voor vegetarische gasten of gasten met een speciaal dieet heerlijke gerechten bereiden. Onze koks bereiden (h)eerlijke gerechten met verrassende en verse ingrediënten. Zij gebruiken hierbij zoveel mogelijk seizoensgebonden streekproducten.

2 uur durend à € 40,00 per persoon, inclusief drankjes (ook wijn en pils)(minimaal 10 personen)

N.B. de keuze blijft beperkt tot 2 voorgerechten en 2 hoofdgerechten.Zodat de gasten op de avond kunnen kiezen uit deze gerechten.

Op de tafels staat stokbrood met smeersels

Voorgerechten
Prosciutto e Melone, Meloen met rauwe ham
Gebakken champignons op toast (warm)
Vitello Tonato, kalfsvlees met tonijnsaus
Salade Caprese, met mozzarella, tomaat en verse basilicum
Rundercarpaccio met parmezaansekaas, dressing en pijnboompitten
Salade van lauw warme Geitenkaas met honing en walnoten
Salade met in de knoflook gebakken Gamba’s
Hollandse garnalen met whiskeysaus
Carpaccio van gerookte zalm in dillesaus

Hoofdgerechten
Varkenshaasje met champignonsaus
Biefstuk met pepersaus van het Maas, Rijn en IJsselrund (MRIJ)
Kalfsentrecote met kruidenboter
Italiaans pastagerecht (vegetarisch)
Gebakken zalmfilet met mosterdsaus
Gebakken kabeljauwfilet met roomsaus en garnalen

Nagerecht
Lekkernij van de Brasserij (smaakvolle verrassing van onze kok)
Het diner wordt afgesloten met een kopje koffie of thee met daarbij een bonbon