Lunch actie voor Februari

Kom in de hele maand februari genieten van de nieuwe lunchkaart bij de Brasserij! Geniet van een 2-gangen keuzelunch bereid met verrassende en verse ingrediënten voor maar 9 euro per persoon. Er worden veel seizoensgebonden streekproducten gebruikt, dus je bent altijd verzekerd van een geweldige maaltijd.

Geniet vooraf van een huisgemaakte tomatensoepje, daarna heb je keuze uit de lunchgerechten van de kaart. Wat denk je van een heerlijke Surf & Turf, een gezonde salade met gamba’s, toast met avocado, een Clubsandwich of een ouderwets broodje warm vlees? De Brasserij is voor de lunch geopend van woensdag tot en met zondag. Graag tot snel. De keuze is natuurlijk veel groter, neem snel een kijkje op onze lunchkaart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *