De Brasserij haalt Spanje naar Delft!

Heerlijk borrelen met tapas, cava sangria, een lekkere gin en een zomers muziekje in een prachtige tuin. Dat is vanaf komende week mogelijk bij de Brasserij. Deze sfeervolle stadsboerderij wordt namelijk omgetoverd tot een Spaanse Bodega!

John en Wendy Vaderloos zijn al ruim 25 jaar de vertrouwde gezichten van de Brasserij. Inmiddels werken ook de twee oudste dochters, Maaike en Anouk, alweer flink wat wat jaren mee in het familiebedrijf. De stadsboerderij is een bekende en geliefde locatie voor feesten en trouwpartijen, maar je kunt er tegenwoordig ook terecht voor lunch, diner en een gezellige borrel. 

Spaanse bodega
De afgelopen maanden heeft de familie gebruikt om creatief aan de slag te gaan met een nieuwe kaart. “Dit keer komen wij met een ander concept dan u van ons gewend bent”, vertelt Wendy. “Nu wij niet met zijn allen naar Spanje kunnen, halen wij Spanje naar de Brasserij!” Dat doen ze met heerlijke tapas voor bij de borrel, lunch of diner. “Hoe leuk is het om met elkaar kleine gerechtjes te delen en de Spaanse beleving in eigen stad te verkrijgen.” Ook aan mensen die liever een eigen gerecht bestellen is gedacht. Op de lunch- en dinerkaart staan ook broodjes en hoofdgerechten, weliswaar met een Spaanse touch. Met oog op het nieuwe concept heeft de familie Vaderloos versterking ingeschakeld. “Walter Tetteroo, met zijn jarenlange ervaring in de Spaanse keukens van Casa del Sol en Don Comer, komt ons team vanaf 1 mei versterken.”

Reserveren
Vanaf komende week is het overdekte en verwarmde terras van de Brasserij op vrijdag, zaterdag en zondag geopend voor de lunch. Zodra meer versoepelingen volgen wordt dit uitgebreid van woensdag tot en met zondag voor lunch en diner.