Vier Sinterklaas en Kerst in de Brasserij!

Nieuwsbrief november 2021

Heb jij nog geen plannen voor het Sinterklaasweekend?
Dat komt mooi uit, want dit maken wij nu bekend!
Kom gezellig High Winen of High Bieren in de Brasserij,
en maak jouw hele vriendengroep blij!

High Wine of High Beer à € 25,50 per persoon 

  • 2 glazen wijn of bier naar keuze
  • Huisgemaakt soepje
  • Brood met aioli en olijven
  • Albondigas (gehaktballetjes | tomatensaus)
  • Setas (gebakken champignons | Sherrysaus)
  • Gamba’s Pil Pil
  • Tortilla Espagnola
  • Croquetas de Jamon
  • Pollo con Brava (krokante kiphaasjes)

Te reserveren op 3, 4 en 5 december tussen 12.00 en 20.00 uur.

[reserveer hier]

Natuurlijk is de High Wine ook te reserveren op alle andere vrijdagen, zaterdagen en zondagen van het jaar.

Kom genieten met familie en vrienden van een heerlijke Kerstbrunch met als afsluiting een smaakvol dessert,  van 12.00 tot 15.00 uur à € 34,50 per persoon, kinderen van 4 t/m 11 jaar € 16,00

Reserveer snel nog je tafel voor de Kerstbrunch op 1e en 2e Kerstdag.
1e kerstdag is al helemaal volgeboekt, dus wacht niet te lang.

[reserveer hier]  voor de brunch op 2e kerstdag

  • Je wordt ontvangen met een feestelijk glas Bubbels
  • Een kopje heerlijke pompoensoep
  • Diverse broodjes, bruin en wit, desembrood, waldkorn en petit pains
  • Kerststol en roomboter croissants
  • Diverse hartige belegsoorten o.a. rundercarpaccio, vitello tonnato, kaas, brie en ham
  • Diverse zoete belegsoorten o.a. jam en hagelslag
  • Scones met appelkaneel compote
  • Ambachtelijke stoofpeertjes
  • Een aardappelsalade opgemaakt met verschillende soorten rauwkost
  • Een salade met gepofte winterse groente en geitenkaas
  • Een pastasalade met zongedroogde tomaten en shiitakes
  • Gerookte zalm met gamba’s in de knoflook gebakken
  • Roerei met bieslook
  • Pasteitjes met wildragout
  • Rollade met Calvados en appeltjes met kaneel

Om de brunch feestelijk af te sluiten zal onze vriendelijke bediening een mooi kerstdessert uitserveren aan tafel

Gedurende de brunch is er koffie, thee en jus d’orange inclusief, overige drankjes op basis van nacalculatie.

Early diner op vrijdag, zaterdag en zondag!

Er kan gelukkig nog steeds heel veel! Bijvoorbeeld genieten van een heerlijke lunch, borrel met tapas of een diner. We starten hiermee gewoon iets eerder in deze gezellige wintermaanden.

Op vrijdag, zaterdag en zondag ben je hiervoor van harte welkom! We zijn dan geopend van 12.00 tot 20.00 uur. Denk aan Sangria, mooie Spaanse wijnen, heerlijke tapas en gezellig tafelen in ons mooie restaurant.

Onze Spaanse gerechten worden bereid door Chef Walter Tetteroo, bekend van restaurant Casa del Sol en Don Comer.

Klik [hier] voor onze nieuwe menukaart

Tot snel in de Brasserij!