De Brasserij bestaat 25 jaar!

Om dat te vieren kun je in de maand februari 2020 genieten van een heerlijke High Tea voor maar € 15,00 per persoon.
Jullie worden helemaal in de watten gelegd met diverse smaken thee, een huisgemaakt soepje en een etagiere vol zoete en hartige lekkernijen.

In de maand maart 2020 kun genieten van een heerlijke NUL15-LUNCH voor maar € 9,00 per persoon. We starten met een kopje huisgemaakte tomatensoep, een uitsmijter met ham en kaas van 1 scharrelei en een van Dobben kroket geserveerd met 2 sneden desembrood (wit of bruin).
Prik maar snel een datum met je vrienden of collega’s.

Reserveren kan van woensdag tot en met zondag.

Op 29 februari en 8 maart is het helaas niet mogelijk om te lunchen bij de Brasserij.
Wij zijn deze dagen al helemaal volgeboekt.

LUNCHEN BIJ DE BRASSERIJ

De Brasserij is van woensdag t/m zondag geopend voor de lunch. Kom gezellig met z’n 2-tjes of met een groepje heerlijk genieten van onze lunchkaart. Met mooi weer is natuurlijk ons prachtige terras geopend. Wil je zeker zijn van een tafel? Reserveer dan via onderstaande button en de reservering zal zo snel mogelijk per mail worden beantwoord. Wil je vandaag komen lunchen? Dan kan je beter even bellen voor het reserveren van een tafeltje 015-2145385.

Van woensdag t/m vrijdag kan je tijdens de lunch gratis parkeren in de gehele wijk rondom de Brasserij. Op zaterdag en zondag kan je gratis parkeren op ons parkeerterrein bij de Brasserij.

arrangement reserveren

EEN ARRANGEMENT NEMEN

Wil je met een klein gezelschap genieten van onze lunch? Dan is het ook mogelijk om een lunch arrangement te reserveren. Verder is het mogelijk om een High Tea of High Wine te reserveren.