contact met ons

Voor meer informatie of eventuele vragen kan je altijd contact met ons opnemen. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden en uiteraard jouw wensen.

De Brasserij
Brasserskade 2A
2612 CE Delft

Openingstijden voor de lunch, High Tea en High Wine:
Zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur

Openingstijden voor partijen en vergaderingen iedere dag mogelijk, alleen volgens afspraak.

Ons kantoor is geopend van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

015-2145385 E-MAIL bereken route

VEEL GESTELDE VRAGEN

Moet ik reserveren voor de lunch en High Tea/Wine?

Reserveren is niet verplicht, maar wordt wel aanbevolen. Zeker met mooi weer kan het erg druk zijn bij de Brasserij. Reserveren kan met de button rechts onderaan deze pagina. Via onze Socials is het niet mogelijk om een reservering te maken.

Jazeker. Verras iemand met een kadobon van de Brasserij. Te besteden voor een gezellige lunch, heerlijke High Wine of High Tea en onbeperkt geldig. De kadobon is te verkrijgen vanaf € 15,00 in de Brasserij. Buiten onze eigen kadobonnen accepteren wij geen kadokaarten van andere organisaties.

De Brasserij heeft de beschikking over een groot en gratis parkeerterrein. Het is helaas niet toegestaan om ’s nachts auto’s op het parkeerterrein achter te laten. Het is niet mogelijk om een parkeerplaats te reserveren.

Ja, wij beschikken over 1 minder valide parkeerplek. Wij kunnen deze niet voor onze gasten reserveren. Zonder parkeervergunning voor invaliden riskeert u een boete van € 370.

Ons restaurant, het terras en de zalen zijn voor minder valide toegankelijk via de normale ingang. Er is een rolstoeltoegankelijk toilet aanwezig.

Jazeker. Zolang andere gasten hier geen overlast van ondervinden mogen jullie de ruimte (laten) versieren. In overleg mag je 30 minuten voor aanvang van het feest de ruimte versieren. Let op: alle soorten van confetti (op tafels en in ballonnen) zijn NIET toegestaan. Het gebruik van plakband is niet toegestaan.

Ja, er is een kadotafel aanwezig met hierop een kistje voor de enveloppen. Je kan ons vrageneen emmertje met water voor de bloemen.

Ja, in de binnenruimtes kunnen jullie kosteloos onze microfoon gebruiken bij reserveringen vanaf 80 personen. Dit is geen zangmicrofoon. Op het terras is er geen microfoon.

Het is niet toegestaan om een (brass)band te laten spelen in de Brasserij. Een DJ is natuurlijk wel toegestaan, wij kunnen jullie hierbij adviseren met betrekking tot de keuze van een DJ.

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER BRUILOFTEN

Kan onze bruidstaart in jullie koeling staan?

Ja, jullie bruidstaart kan op de dag van jullie huwelijk vanaf 11.00 uur in onze koelcel geplaatst worden. Alle overige leveranciers kunnen vanaf 12.00 uur terecht bij de Brasserij.

Jazeker. Jullie kunnen de Brasserij (laten) versieren vanaf 13.00 uur op de dag van jullie bruiloft. Let op: alle soorten van confetti (op de tafels en in ballonnen) zijn NIET toegestaan. Het gebruik van plakband is niet toegestaan. Alle versieringen/slingers moeten na afloop weer netjes worden verwijderd.

Ja, dat is mogelijk. Binnen mogen jullie kunststof rozenblaadjes strooien, zodat deze daarna opgeveegd kunnen worden. Buiten op het terras mogen alleen ‘echte’ rozenblaadjes gestrooid worden, deze hoeven niet te worden opgeveegd.

Jullie gasten zijn 15 minuten voor aanvang van de ceremonie van harte welkom. Er is dan voldoende tijd om iedereen plaats te laten nemen. Willen jullie je gasten een half uur voor de ceremonie verwelkomen, dan is dat mogelijk à € 5,00 per persoon, dit geldt voor het gehele gezelschap. Tip: vermeld alleen de tijd van de ceremonie op jullie uitnodiging, jullie gasten zullen dan zelf op tijd aanwezig zijn voor de ceremonie.

Ja, op het moment dat jullie bij de Brasserij elkaar het JA woord geven hoort daar natuurlijk muziek bij! Jullie kunnen zelf 3 nummers, via een Spotifylist aanleveren op je telefoon, zodat wij deze lijst kunnen afspelen tijdens de ceremonie. Het 1ste nummer spelen we voor aanvang van de ceremonie, wanneer jullie aan komen lopen. Het 2de nummer spelen we tijdens het tekenen van de akte. En het 3de nummer spelen we na afloop van de ceremonie, tijdens het feliciteren. Zo wordt jullie huwelijk nog persoonlijker.

Ja, dat is alleen mogelijk tijdens de lunch op zaterdag en zondag, reserveren is hiervoor gewenst. Het is niet mogelijk om te reserveren voor een a la carte diner.

Het is niet toegestaan om een (brass)band te laten spelen in de Brasserij. Een DJ is natuurlijk wel toegestaan, wij kunnen jullie hierbij adviseren met betrekking tot de keuze van een DJ.

Duurzaamheid

Bij de Brasserij draait het niet alleen om gezelligheid en lekker eten, maar natuurlijk ook om duurzaamheid.

We zijn er trots op dat ons afvalwater op een biologische en duurzame manier gereinigd wordt dankzij Macero (duurzaam, biologisch afvalwaterbeheer). Zij zorgen ervoor dat ons afvalwater ontvet, ontgeurd en gereinigd wordt en dat de afbraak van olie en vet op een groene manier wordt aangepakt.

Ons vlees is afkomstig van Hoeve Biesland, een biologische boerderij in de randstad. Zij hebben oog voor natuur en produceren producten van eigen bodem. Bij de slagerij van Hoeve Biesland vindt u alleen biologisch vlees dat zo puur mogelijk is. Wij werken niet met aroma’s, maar met echte kruiden en specerijen. Dat proeft u terug in onze gerechten.

Onze keuken gebruikt zoveel mogelijk biologische en lokale ingrediënten. We werken samen met verschillende boeren en producenten in de regio om ervoor te zorgen dat ons voedsel zo vers en duurzaam mogelijk is. Hierdoor hoeven deze producten niet vele kilometers te maken voordat wij ze gaan gebruiken.

Ook het afval scheiden wij bij de Brasserij zorgvuldig. Plastic, glas en papier hebben bij ons allemaal een eigen plekje.

Ons personeel is getraind om zo duurzaam mogelijk te werken. Dit betekent dat wij altijd bewust omgaan met energie, water en afval om onze impact op het milieu te minimaliseren.

Als kers op de taart zijn wij in het bezit van het “Certificaat Groen Geregeld”. Dit betekent dat we 100% in Nederland opgewekte groene elektriciteit afnemen en zo bijdragen aan een duurzame energieproductie in Nederland, en de CO2-uitstoot verlagen.

Bij de Brasserij kunt u dus niet alleen genieten van heerlijk eten en een gezellige sfeer, maar ook van een duurzame aanpak die bijdraagt aan een betere wereld. Kom langs en ontdek het zelf!