Het trouwseizoen begint normaal in april. Maar nu is het hier al een tijdje stil… Maar wij zitten niet stil, alles wordt grondig gepoetst en geverfd. Het terras wordt weer van zolder gehaald en de tuin wordt aangepakt. We hebben er vertrouwen in dat we jullie in de zomer weer mogen ontvangen om te genieten van een mooie bruiloft.

Lieve mensen, let goed op elkaar en blijf gezond 🙏🏻

Wij zijn per mail en telefonisch bereikbaar voor vragen, je kunt natuurlijk ook een afspraak maken voor een bezichtiging. We zullen hierbij uiteraard rekening houden met de richtlijnen van het RIVM, zoals anderhalve meter afstand houden en geen handen schudden.

trouwen bij de brasserij in delft

wij zijn de meest geboekte trouwlocatie

De Brasserij is een bijzondere plek waar men je graag helpt jullie bruiloft onvergetelijk te maken. Het is gelegen vlakbij het schitterende centrum van Delft en het biedt jullie en jullie gezelschap een fantastische entourage voor een huwelijksfeest. Niet alleen vanuit de romantische tuin, maar ook vanuit de uiterst sfeervol ingerichte zalen kunnen jullie met het gezelschap van de mooiste dag van je leven genieten. Zoals bekend heeft Delft een prachtig stadhuis waar jullie elkaar het JA woord kunnen geven. Maar het is ook mogelijk om bij de Brasserij de huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden. Wat denken jullie ervan om elkaar het JA woord te geven in onze prachtige tuin, in het romantische prieel?

Kom snel langs voor meer informatie.

direct contact open huis

MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. De Brasserij draagt graag ideeën aan om jullie huwelijksfeest tot iets onvergetelijks te maken. De mooiste – dag – van – je – leven wordt dan daadwerkelijk de mooiste dag van je leven.

BRUIDSTAART

Bij de mooiste dag hoort ook de mooiste taart. Bakkerij Theo Hoek uit Schipluiden is eventueel vereerd om een bijdrage te mogen leveren aan deze bijzondere dag die jullie vieren bij de Brasserij. Onze Wedding Deal bruidstaart wordt gemaakt door bakkerij Theo Hoek.