trouwen bij de brasserij in delft

wij zijn de meest geboekte trouwlocatie

De Brasserij is een bijzondere plek waar onze ervaren en vriendelijke weddingplanners je graag helpen om jullie bruiloft onvergetelijk te maken. Het is gelegen dicht bij het schitterende centrum van Delft en het biedt jullie een fantastische entourage voor een huwelijksfeest. Niet alleen vanuit de romantische tuin, maar ook vanuit de uiterst sfeervol ingerichte zalen kunnen jullie genieten van de mooiste dag van je leven!

Wat denken jullie ervan om elkaar het JA woord te geven in onze prachtige tuin, in het romantische prieel? Jullie gasten ontvangen wij op ons terras in de moderne flextent waar zij plaats kunnen nemen op de White Wedding Chairs. Er staan mooie Plukboeketten bij de ceremonie en er hangen schattige bloemvaasjes aan de White Wedding Chairs. Wij zullen zorgen dat de trouwopstelling klaar staat en natuurlijk verzorgen wij de muziek tijdens jullie ceremonie. Jullie kunnen er ook nog voor kiezen om onze verlichte LOVE letters te huren.

Kom snel langs voor meer informatie.

direct contact open huis

ONTDEK HIER ONZE DEALS!

Festival Wedding

Lees meer

Summer Friday Deal

Lees meer

Weekend Festival Wedding Friday

Lees meer

Brasserij Wedding Deal

Lees meer

Super Saturday Deal

Lees meer

Weekend Festival Wedding Saturday

Lees meer

Friday Deal

Lees meer

Feestavonden

Lees meer

Cocktailbar

Lees meer
Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een dagindeling van jullie bruiloft samen te stellen.

BEKIJK HIER ONZE ARRANGEMENTEN!

Arrangement van de Brasserij

Lees meer

Shared Dining

Lees meer

Meatless BBQ

Lees meer

Mediterraans Buffet

Lees meer

Viva la Vega

Lees meer

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER BRUILOFTEN

Kan onze bruidstaart in jullie koeling staan?

Ja, jullie bruidstaart kan op de dag van jullie huwelijk vanaf 11.00 uur in onze koelcel geplaatst worden. Alle overige leveranciers kunnen vanaf 12.00 uur terecht bij de Brasserij.

Jazeker. Jullie kunnen de Brasserij (laten) versieren vanaf 13.00 uur op de dag van jullie bruiloft. Let op: alle soorten van confetti (op de tafels en in ballonnen) zijn NIET toegestaan. Het gebruik van plakband is niet toegestaan. Alle versieringen/slingers moeten na afloop weer netjes worden verwijderd.

Ja, dat is mogelijk. Binnen mogen jullie kunststof rozenblaadjes strooien, zodat deze daarna opgeveegd kunnen worden. Buiten op het terras mogen alleen ‘echte’ rozenblaadjes gestrooid worden, deze hoeven niet te worden opgeveegd.

Jullie gasten zijn 15 minuten voor aanvang van de ceremonie van harte welkom. Er is dan voldoende tijd om iedereen plaats te laten nemen. Wanneer jullie je gasten een half uur voor de ceremonie verwelkomen, dan is dat mogelijk à € 5,00 per persoon, dit geldt voor het gehele gezelschap. Jullie gasten worden dan ontvangen met koffie, cappuccino, thee en plat water met munt en limoen.

Ja, op het moment dat jullie bij de Brasserij elkaar het JA woord geven hoort daar natuurlijk muziek bij! Jullie kunnen zelf 3 nummers, via een Spotifylist aanleveren op je telefoon, zodat wij deze lijst kunnen afspelen tijdens de ceremonie. Het 1ste nummer spelen we voor aanvang van de ceremonie, wanneer jullie aan komen lopen. Het 2de nummer spelen we tijdens het tekenen van de akte. En het 3de nummer spelen we na afloop van de ceremonie, tijdens het feliciteren. Zo wordt jullie huwelijk nog persoonlijker.

Nee, het is niet mogelijk om te reserveren voor het ‘proefeten’ van jullie huwelijksdiner bij de Brasserij. Wel kunnen jullie samen genieten van onze lunch op zaterdag en zondag, reserveren is hiervoor gewenst.

Het is niet toegestaan om een (brass)band te laten spelen in de Brasserij. Een DJ is natuurlijk wel toegestaan, wij kunnen jullie hierbij adviseren met betrekking tot de keuze van een DJ.

Ja, er is een ruime kadotafel aanwezig met hierop een kistje voor de enveloppen die jullie wellicht zullen krijgen.

De Brasserij heeft de beschikking over een groot en gratis parkeerterrein. Het is niet mogelijk om een parkeerplaats te reserveren voor de trouwauto. Het is helaas NIET toegestaan om ’s nachts auto’s op het parkeerterrein achter te laten. Er is 1 mindervalide parkeerplek voor de ingang van de Brasserij.

Ja, in 2024 geldt er voor de vrijdagen in de maanden april en oktober een minimale omzetgarantie van € 6.500,00.
Voor de vrijdagen in de maanden mei t/m september geldt een minimale omzetgarantie van € 7.500,00.

In 2025 geldt er voor de vrijdagen in de maanden april en oktober een minimale omzetgarantie van € 7.000,00.
Voor de vrijdagen in de maanden mei t/m september geldt een minimale omzetgarantie van € 8.000,00.
Voor de zaterdagen in de maanden mei t/m september geldt een minimale omzetgarantie van € 10.500,00.

Deze minimale omzetgarantie is exclusief de kosten van de DJ als wij deze voor jullie reserveren.

Trouwen op locatie is mogelijk indien de omzet minimaal € 4.750,00 bedraagt.

Jazeker, we hebben 2 bedrijven die daarin gespecialiseerd zijn en vaker met de Brasserij samenwerken:

Meerflowers     Meerflowers.nl/bruiloften

Ludic                    Ludic.nl/bruiloften