ARRANGEMENTEN

Arrangement Prijs per persoon Zaalhuur serrezaal Heerenkamer max 14 personen
2 uur durend inclusief lunch € 21,50* p.p.
3 uur durend ochtend of middag € 17,50* p.p. € 0,00 € 0,00
4 uur durend inclusief lunch € 29,50* p.p. € 0,00 € 0,00
8 uur durend inclusief lunch € 45,00* p.p. € 0,00 € 0,00
11 uur durend inclusief lunch en diner
van 9:00 tot 20:00 uur
€ 95,00* p.p. € 0,00 € 0,00

* Wanneer u met minimaal 50 personen reserveert hanteren wij een korting van 10% op de totaalprijs. Inclusief gebruik van beamer met scherm, flipover, zaalhuur en btw. Minimale omzet voor Serrezaal €750 en voor Heerenkamer €300
* Wanneer u de vergadering wilt afsluiten met borrel met luxe hapjes dan is dat mogelijk à € 10,00 per persoon per uur (inclusief drankjes ook wijn en pils).

VERGADEREN BIJ DE BRASSERIJ

Vergaderen in de Brasserij betekent effectief vergaderen met een keuze uit meerdere ruimtes en opstellingen. Onze ruimtes zijn voorzien van audiovisuele apparatuur. Mede dankzij onze gastvrije, vriendelijke bediening en ons sfeervolle interieur voelt u zich bij “de Brasserij” tijdens een vergadering of een bijeenkomst echt thuis. U kunt kiezen voor een all-in vergaderarrangement zodat u van alle gemakken voorzien bent. Mocht u nog andere wensen hebben, bespreken we graag de mogelijkheden.

ONZE ARRANGEMENTEN

Bij al onze vergaderarrangementen wordt u ontvangen met een kopje espresso koffie of thee met daarbij iets lekkers, zoals cakejes, luxe koekjes, roomsoesjes of petit fours. Al deze lekkernijen worden op een etagère gepresenteerd. Tijdens uw vergadering staat er voor u een karaf met ijswater op de tafels, en is er altijd koffie of thee op verzoek. Tevens kunt u gebruik maken van ons frisdranken assortiment. U kunt de vergadering afsluiten met een ‘borrel’ bij onze bar of op ons gezellige buitenterras, met diverse warme of koude hapjes.

MOGELIJKHEDEN

Het is bij de Brasserij mogelijk om door middel van een wifi-verbinding gratis gebruik te maken van het internet. Voor iedere gelegenheid bieden wij een perfect arrangement. Of het nu gaat om een hip bedrijfsfeest, een meeting betreffende social-media of een sfeervolle zakenlunch op ons prachtige terras. Uw voorkeuren zetten wij om in een door u gewenst concept. De Brasserij is centraal gelegen tussen Rotterdam, Zoetermeer, Delft en Den Haag (slechts 5 autominuten vanaf afslag Delft-Noord). Tram 1 en 19 stoppen op 200 meter afstand (halte Brasserskade), 5 haltes vanaf Station Delft.

VOORZIENINGEN

Bij ons zijn alle moderne voorzieningen volop aanwezig en u kunt kosteloos gebruik maken van een beamer tijdens de vergaderingen. Zo zijn er diverse vergaderfaciliteiten voor 5 zalen en is er een gratis parkeerterrein. Of het nu gaat om een drie uur durende vergadering of een dagdurend overleg inclusief lunch en diner, bij ons is alles mogelijk. Wij doen ons uiterste best om uw vergadering of overleg zo prettig mogelijk te laten verlopen en bij mooi weer kunt u tijdens uw lunch eventueel gebruik maken van ons buitenterras.