Onze arrangementen zijn inclusief

  • ontvangst met koffie, cappuccino en thee met lekkernij, zo ook in de pauze
  • koffie, thee en plat water tijdens de vergadering
  • flipover(s) met stiften
  • Wifi
  • beamer met scherm / hisense 65 inch TV
  • gratis parkeergelegenheid

ARRANGEMENTEN

De Brasserij biedt verschillende vergaderarrangementen vanaf 2 tot en met 110 personen. Onze Heerenkamer is te reserveren tot en met 14 personen en onze Serrezaal vanaf 15 tot en met 110 personen. Al onze ruimtes hebben beschikking over een (gratis) subruimte. Alle ruimtes zijn voorzien van uitstekende ventilatie.

Bekijk hier onze all-in arrangementen en geniet tijdens je zakelijke bijeenkomst van onze gastvrijheid en een heerlijke koffie.

Arrangement Prijs per persoon excl. 9% BTW    
2 uur durend inclusief lunch € 24,50 p.p.    
3 uur durend ochtend of middag € 17,50 p.p.      
4 uur durend inclusief lunch € 32,50 p.p.    
8 uur durend inclusief lunch € 47,50 p.p.     

11 uur durend inclusief lunch en diner
van 9:00 tot 20:00 uur
(Minimaal 15 pers)

€ 105,00 p.p.    

De Heerenkamer (1e etage) kunt u reserveren tot en met maximaal 14 personen. Voor deze ruimte rekenen wij een zaalhuur van € 150,00 met een minimale omzetgarantie van € 550,00 exclusief BTW.
In onze Heerenkamer is een hisense 65 inch TV aanwezig waar u kosteloos gebruik van kunt maken.

De Serrezaal kunt u reserveren vanaf 15 tot maximaal 110 personen. Voor deze ruimte rekenen wij een zaalhuur van € 300,00 met een minimale omzetgarantie van € 1.100,00 exclusief BTW.
In onze Serrezaal is een beamer met scherm aanwezig waar u kosteloos gebruik van kunt maken. Wanneer u liever gebruik wilt maken van een hisense 65 inch TV, dan is dit mogelijk à € 200,00 exclusief 21% BTW.

Borrelarrangement na afloop (1 uur) à € 12,50 p.p. exclusief 21% BTW inclusief luxe hapjes en drankjes, ook wijn en pils

Luxe lunchbuffet

Lees meer

Buffet van de Bras

Lees meer

VERGADEREN BIJ DE BRASSERIJ

Vergaderen in de Brasserij betekent effectief vergaderen met een keuze uit meerdere ruimtes en opstellingen. Onze ruimtes zijn voorzien van audiovisuele apparatuur. Mede dankzij onze gastvrije, vriendelijke bediening en ons sfeervolle interieur voelt u zich bij “de Brasserij” tijdens een vergadering of een bijeenkomst echt thuis. U kunt kiezen voor een all-in vergaderarrangement zodat u van alle gemakken voorzien bent. Mocht u nog andere wensen hebben, bespreken we graag de mogelijkheden.

ONZE ARRANGEMENTEN

Bij onze vergaderarrangementen wordt u ontvangen met een kopje espressokoffie of thee met daarbij iets lekkers, zoals huisgemaakte carrotcake, brownies, blondies en boterkoek. Tijdens de vergadering staan er karaffen met ijswater op de tafels en is er altijd koffie of thee op verzoek. U kunt de vergadering afsluiten met een ‘borrel’ bij onze bar of op ons gezellige buitenterras, dit met diverse warme of koude hapjes.

MOGELIJKHEDEN

Het is bij de Brasserij mogelijk om door middel van een wifi-verbinding gratis gebruik te maken van het internet. Voor iedere gelegenheid bieden wij een perfect arrangement. Of het nu gaat om een hip bedrijfsfeest, een meeting betreffende social-media of een sfeervolle zakenlunch op ons prachtige terras. Uw voorkeuren zetten wij om in een door u gewenst concept. De Brasserij is centraal gelegen tussen Rotterdam, Zoetermeer, Delft en Den Haag (slechts 5 autominuten vanaf afslag Delft-Noord). Tram 1 en 19 stoppen op 200 meter afstand (halte Brasserskade), 5 haltes vanaf Station Delft.

VOORZIENINGEN

Bij ons zijn alle moderne voorzieningen volop aanwezig en u kunt kosteloos gebruik maken van een beamer tijdens de vergaderingen. Zo zijn er diverse vergaderfaciliteiten voor 5 zalen en is er gratis parkeergelegenheid. Of het nu gaat om een drie uur durende vergadering of een dagdurend overleg inclusief lunch en diner, bij ons is alles mogelijk. Wij doen ons uiterste best om uw vergadering of overleg zo prettig mogelijk te laten verlopen en bij mooi weer kunt u tijdens uw lunch eventueel gebruik maken van ons buitenterras.

DUURZAAMHEID

Bij de Brasserij draait het niet alleen om gastvrijheid en lekker eten, maar natuurlijk ook om duurzaamheid.

We zijn er trots op dat ons afvalwater op een biologische en duurzame manier gereinigd wordt dankzij Macero (duurzaam, biologisch afvalwaterbeheer). Zij zorgen ervoor dat ons afvalwater ontvet, ontgeurd en gereinigd wordt en dat de afbraak van olie en vet op een groene manier wordt aangepakt.

Ons vlees is afkomstig van Hoeve Biesland, een biologische boerderij in de randstad. Zij hebben oog voor natuur en produceren producten van eigen bodem. Bij de slagerij van Hoeve Biesland vindt u alleen biologisch vlees dat zo puur mogelijk is. Wij werken niet met aroma’s, maar met echte kruiden en specerijen. Dat proeft u terug in onze gerechten.

Onze keuken gebruikt zoveel mogelijk biologische en lokale ingrediënten. We werken samen met verschillende boeren en producenten in de regio om ervoor te zorgen dat ons voedsel zo vers en duurzaam mogelijk is. Hierdoor hoeven deze producten niet vele kilometers te maken voordat wij ze gaan gebruiken.

Ook het afval scheiden wij bij de Brasserij zorgvuldig. Plastic, glas en papier hebben bij ons allemaal een eigen plekje.

Ons personeel is getraind om zo duurzaam mogelijk te werken. Dit betekent dat wij altijd bewust omgaan met energie, water en afval om onze impact op het milieu te minimaliseren.

Als kers op de taart zijn wij in het bezit van het “Certificaat Groen Geregeld”. Dit betekent dat we 100% in Nederland opgewekte groene elektriciteit afnemen en zo bijdragen aan een duurzame energieproductie in Nederland, en de CO2-uitstoot verlagen.

Bij de Brasserij kunt u dus niet alleen genieten van heerlijk eten en een huiselijke sfeer, maar ook van een duurzame aanpak die bijdraagt aan een betere wereld. Kom langs en ontdek het zelf!