Shared Dining
Jullie gasten worden ontvangen met een borrel
en gaan daarna aan tafel die wij mooi voor jullie hebben gedekt.
Op tafel staan olijven, nootjes en pinda’s
Rondgang met diverse pincho’s belegd met o.a. gegrilde groente | verschillende vleeswaren | bruchetta’s | gerookte zalm | Manchego
Rondgang met luxe bittergarnituur: o.a. biologische bitterballen van Hoeve Biesland | pittige gehaktballetjes | Kaasstengels | Tempura Garnalen | pikante kiphapjes
Na de borrel gaan jullie gasten aan tafel,
waarbij de voorgerechten op stoere planken worden geserveerd.
Deze planken worden opgemaakt met de volgende gerechtjes, ideaal om te delen met elkaar.
Brood met smeersels
Gyoza | groente | soya
Sashimi | Rund | wasabimayonaise | sesamdressing
Zalm | gemarineerd | citroenmayonaise
Vitello tonnato | mals kalfsvlees | tonijnsaus
Mozzarella | aceto azijn | vijgen | tomaat
Gamba’s | venkel | tomaat uit de oven | aioli
De keuze van het hoofdgerecht blijft beperkt tot twee hoofdgerechten.
Jullie gasten kunnen op de avond kiezen uit deze 2 hoofdgerechten.
Hoofdgerechten :
Varkenshaasje | champignonsaus
Biefstuk | pepersaus | Maas, Rijn en IJssel rund (MRIJ)
Ribeye | chimichurri | rode wijn saus
Gegrilde gevulde paprika | bulgur | geitenkaas | honing | noten (v)
Portobello burger | Roquefort | ratatouille (v)
Zalmfilet | mosterdsaus
Kabeljauwfilet | beurre noisette
Zeebaars | Mediterraanse saus
De hoofdgerechten worden geserveerd met seizoensgroente en friet met mayonaise
Nagerecht :
Lekkernij van de Brasserij (smaakvolle verrassing van onze chef)
kinderen t/m 4 jaar zijn gratis, van 5 t/m 12 jaar 50% korting
Natuurlijk hebben wij voor de kinderen een lekker kindermenu
5 t/m 12 jaar 50% korting