HET JA WOORD BIJ DE BRASSERIJ

Zoals bekend heeft Delft een prachtig stadhuis waar jullie elkaar het JA woord kunnen geven. Maar de huwelijksvoltrekking kan natuurlijk ook bij de Brasserij plaatsvinden. Het is zelfs de meest gewilde trouwlocatie van Delft! Er is een romantisch prieel waar jullie elkaar het JA woord kunnen geven. Jullie gasten ontvangen wij op ons terras in de moderne flextent waar zij plaats kunnen nemen op de White Wedding Chairs.

Voor de huwelijksceremonie op locatie rekenen wij € 500,00. Hiervoor is het gehele terras exclusief voor jullie gereserveerd. Er staan mooie Plukboeketten bij de ceremonie en natuurlijk ook binnen in de Brasserij. Er staan hippe White Wedding Chairs voor jullie gasten klaar en wij verzorgen de muziek voor jullie tijdens de ceremonie.

Je kunt bij de Brasserij prima terecht voor het vieren van huwelijksfeesten en partijen tot 250 personen. De feestavond kan geheel naar jullie wensen worden ingevuld. De Brasserij heeft een prachtige tuin met diverse terrassen die deels overdekt zijn, er is een hippe loungehoek, een BBQ vlonder en er is zelfs aan de kleine kinderen gedacht.

OP LOCATIE

Wanneer jullie ervoor kiezen om de huwelijksvoltrekking in de Brasserij te laten plaatsvinden, dienen jullie er rekening mee te houden dat er leges voor de huwelijksvoltrekking aan de gemeente Delft voldaan moeten worden. Voor meer info kunnen jullie terecht op de site van de gemeente Delft. Wanneer jullie bij de Brasserij reserveren is parkeren mogelijk vanaf 20 minuten voor aanvang van de ceremonie. Daarvoor is het helaas niet mogelijk om van het parkeerterrein gebruik te maken.

ANNULERINGSREGELING 

Wanneer jullie besluiten om de bruiloft bij “de Brasserij” te vieren, dan bestaat er voor deze bijzondere gelegenheid een mogelijkheid om een annuleringsregeling af te sluiten. Mocht er onverwachts iets met jullie of de familie gebeuren, dan zijn jullie hiervoor verzekerd. Bij de Brasserij kunnen ze je hier meer over vertellen; weer een zorg minder…!

MUZIEK

Op het moment dat jullie bij de Brasserij elkaar het JA woord geven hoort daar natuurlijk muziek bij! Jullie kunnen zelf 3 nummers via je telefoon (Spotify) aanleveren die wij draaien tijdens de ceremonie. Het 1ste nummer spelen we voor aanvang van de ceremonie, wanneer jullie naar binnen lopen òf buiten naar het prieel lopen. Het 2de nummer spelen we tijdens het tekenen van de akte. En het 3de nummer spelen we na afloop van de ceremonie, tijdens het feliciteren. Zo wordt jullie huwelijk nog persoonlijker!

Om een extra accent aan de huwelijksdag te geven, biedt de Brasserij tal van mogelijkheden zoals:

  het traditioneel aansnijden van de bruidstaart
  een stijlvol diner
  of een gezellige BBQ (ook vega)
  en natuurlijk een swingende feestavond

Ons vriendelijke team helpt jullie graag om van iedere bruiloft een bijzondere bruiloft te maken!

– trouwen op locatie is mogelijk wanneer de omzet minimaal € 4.500,00 bedraagt.

Voor de vrijdagen in de maanden mei t/m september geldt een minimale omzetgarantie van € 7.000,00.

Let op: wanneer jullie op een ZATERDAG elkaar het JA woord willen geven in de BRASSERIJ, gelden er andere voorwaarden.

Het is helaas NIET TOEGESTAAN om ‘s nachts auto’s op het parkeerterrein achter te laten, eventueel kunnen de gasten de auto ‘s nachts in de wijk parkeren.