HET JA WOORD BIJ DE BRASSERIJ

Zoals bekend heeft Delft een prachtig stadhuis waar jullie elkaar het JA woord kunnen geven. Maar de huwelijksvoltrekking kan natuurlijk ook bij de Brasserij plaatsvinden. Het is zelfs de meest gewilde trouwlocatie van Delft! Er is een romantisch prieel waar jullie elkaar het JA woord kunnen geven. Jullie gasten ontvangen wij op ons terras in de moderne flextent waar zij plaats kunnen nemen op de White Wedding Chairs.

Voor de huwelijksceremonie op locatie rekenen wij € 500,00. Hiervoor is het gehele terras exclusief voor jullie gereserveerd. Er staan mooie Plukboeketten bij de ceremonie en natuurlijk ook binnen in de Brasserij. Er staan (maximaal) 60 White Wedding Chairs klaar voor jullie gasten en verzorgen wij de muziek voor jullie tijdens de ceremonie.

Je kunt bij de Brasserij prima terecht voor het vieren van huwelijksfeesten en partijen tot 250 personen. De feestavond kan geheel naar jullie wensen worden ingevuld. Bijna alles is mogelijk; van een bruidstaart aansnijden in de romantische tuin tot een champagnetoren in de feestzaal. De Brasserij heeft een prachtige tuin met diverse terrassen die deels overdekt zijn, er is een hippe loungehoek, een BBQ vlonder en er is zelfs aan de kleine kinderen gedacht.

OP LOCATIE

Wanneer jullie ervoor kiezen om de huwelijksvoltrekking in de Brasserij te laten plaatsvinden, dienen jullie er rekening mee te houden dat er leges voor de huwelijksvoltrekking aan de gemeente Delft voldaan moeten worden. Voor meer info kunnen jullie terecht op de site van de gemeente Delft. Wanneer jullie bij de Brasserij in het huwelijk treden is parkeren mogelijk vanaf 20 minuten voor aanvang van de ceremonie. Daarvoor is het helaas niet mogelijk om van het parkeerterrein gebruik te maken.

ANNULERINGSREGELING 

Wanneer jullie besluiten om de bruiloft bij “de Brasserij” te vieren, dan bestaat er voor deze bijzondere gelegenheid een mogelijkheid om een annuleringsregeling af te sluiten. Mocht er onverwachts iets met jullie of de familie gebeuren, dan zijn jullie hiervoor verzekerd. Bij “de Brasserij” kunnen ze je hier meer over vertellen; weer een zorg minder…!

MUZIEK

Wanneer jullie bij de Brasserij elkaar het JA woord geven hoort daar natuurlijk muziek bij! Jullie kunnen zelf 3 nummers op CD of op je telefoon (met AUX aansluiting) aanleveren die wij draaien tijdens de ceremonie. Het 1ste nummer spelen we bij aanvang van de ceremonie, wanneer jullie naar binnen lopen òf buiten naar het prieel lopen. Het 2de nummer spelen we tijdens het tekenen van de acte. En het 3de nummer spelen we na afloop van de ceremonie, tijdens het feliciteren. Zo wordt jullie huwelijk nog persoonlijker!

Natuurlijk kunnen jullie er ook voor kiezen om live muziek tijdens jullie huwelijksceremonie te verzorgen: www.ceremoniemuziek.nl

Om een extra accent aan de huwelijksdag te geven, biedt de Brasserij tal van mogelijkheden zoals:

– een spectaculaire champagnetoren
– het traditioneel aansnijden van de bruidstaart
– een stijlvol diner
– en natuurlijk een swingende feestavond

Ons vriendelijke team helpt jullie graag om van iedere bruiloft een bijzondere bruiloft te maken!

* trouwen op locatie is mogelijk wanneer de omzet minimaal € 4.000,00 bedraagt.
 
Voor de vrijdagen in de maanden mei t/m september geldt een minimale omzetgarantie van € 6.250,00.
 

Let op: wanneer jullie op een ZATERDAG elkaar het JA woord willen geven in de BRASSERIJ, gelden er andere voorwaarden.

Het is helaas NIET TOEGESTAAN om ‘s nachts auto’s op het parkeerterrein achter te laten(eventueel kunnen de gasten de auto ‘s nachts in de wijk parkeren).