5 redenen om Kerst te vieren bij De Brasserij

Het lijkt nog ver weg, maar over een paar weken is het toch echt kerst! Natuurlijk wil je de feestdagen ook gezellig inluiden met je collega’s. Heb je al genoeg aan je hoofd in de drukke decembermaand? Laat je dan met het hele bedrijf in de watten leggen bij de Brasserij in Delft. We geven vijf redenen waarom dit een goed idee is.

Gezellige sfeer

De Brasserij is gevestigd in een verbouwde stadsboerderij en wordt gerund door de familie Vaderloos. Zij heten je welkom in hun knusse boerderij met open haarden, chesterfields en karakteristieke oude balken op het plafond. De boerderij is opgedeeld in verschillende ruimtes: van gezellige huiskamer tot ruimtelijke stalzaal. Dus of je nu met dertig, vijftig of honderd collega’s komt: je bent welkom!

Je weet van te voren waar je aan toe bent

De Brasserij werkt met arrangementen waar alles bij inbegrepen zit. Je kunt dus de hele avond genieten van eten en drinken, zonder je zorgen te maken over de rekening.

de brasserij delftJe kunt het zo uitgebreid maken als je wilt

Over die arrangementen gesproken; er zijn verschillende mogelijkheden. Bij het eerste arrangement beginnen jullie met een gezellige borrel. Vervolgens kun je met al je collega’s genieten van een koud en warm buffet. Bij de Brasserij wordt alles vers bereid, dus dat wordt sowieso een succes! Je kunt ervoor kiezen om dit arrangement uit te breiden met een dessert. Alle ins en outs vind je hier. 

Past een informeel walking diner beter bij jouw bedrijf? Dan is dat ook een mogelijkheid. Terwijl jullie genieten van een drankje, krijgen jullie verschillende gerechten geserveerd. Hier lees je alles wat je moet weten over het walking diner.

Je hoeft zelf (bijna) niets te doen

Waarschijnlijk zijn november en december voor jou hartstikke drukke maanden en dan zit je er niet op te wachten om óók nog eens de kerstborrel te organiseren. Bij de Brasserij nemen ze je de organisatie uit handen. Je hoeft geen bestek, stoelen, tafels of cateraar te regelen: in de verbouwde stadsboerderij is alles aanwezig. Het enige wat jij hoeft door te geven, is het aantal mensen waar je mee komt én welk arrangement je wilt. Verder kun jij gewoon relaxen!

Parkeergelegenheid voor de deur

Parkeren is altijd een gedoe als je een feestje organiseert in Delft. Bij de Brasserij is dat het gelukkig niet. Je kunt gewoon gratis parkeren voor de deur en vanaf de locatie zit je zó weer op de snelweg. Wel zo fijn.

Boek op tijd!

Lijkt het je wel wat om je kerstevent bij de Brasserij te vieren? Reserveer dan snel jouw datum! Vanaf 6 december is de Brasserij helemaal in kerstsfeer en dan zijn ook de eerste feesten. Zorg dat je er op tijd bij bent, want de agenda zit zó vol.

Kerstbrunch

Vind je één bezoekje aan de Brasserij tijdens de feestdagen véél te weinig? Dan kom je toch nog een keer! Op eerste en tweede kerstdag kun je met je familie of vrienden lekker komen brunchen. Reserveer wel op tijd, want de brunch zit razendsnel vol.

bron: In de buurt Delft