Lunch Arrangement
Onze koks bereiden (h)eerlijke gerechten met verrassende en verse ingrediënten.
Zij gebruiken hierbij zoveel mogelijk seizoensgebonden streekproducten.
Kopje soep van het seizoen
Diverse broodjes, bruin en wit, desembrood, waldkorn en petit pains
Diverse hartige belegsoorten o.a. rosbief, fricandeau, kaas, brie en ham
Een huzarensalade opgemaakt met verschillende soorten rauwkost
Een Italiaanse gemengde rauwkostsalade met olijven, tomaat, pijnboompitten, rode ui, Parmezaanse kaas en truffeldressing
Een vegetarische pastasalade met zongedroogde tomaten en shiitakes
Salade Caprese, met Mozzarella, tomaat en verse basilicum
Salade van Gamba’s in de knoflook gebakken
Gerookte zalm op schaal
Biologische rundvleeskroketten van hoeve Biesland en/of groentekroketten
Verse fruitsalade
Inclusief koffie, cappuccino, thee en diverse vruchtensappen