Genieten van een 3 gangen diner in ons sfeervolle restaurant

Op de tafels staat brood met smeersels.

Voorgerechten

Sashimi | Rund | wasabimayonaise | sesamdressing
Zalm | gemarineerd | citroenmayonaise
Vitello tonnato | mals kalfsvlees | tonijnsaus
Burrata | aceto azijn | vijgen | tomaat
Runder carpaccio | Parmezaanskaas | dressing | pijnboompitten
Carpaccio | rode biet | geitenkaas
Gamba’s | venkel | tomaat uit de oven | aioli
Hollandse garnalen | whiskeysaus

Hoofdgerechten

Varkenshaasje | champignonsaus
Biefstuk | pepersaus | Maas, Rijn en IJssel rund (MRIJ)
Kalfslende | Jus van sukade
Risotto | truffel | Parmezaanskaas | rucola | paddenstoel
Zalmfilet | mosterdsaus
Kabeljauwfilet | beurre noisette
Scharrelkipfilet | gevogelte jus

De hoofdgerechten worden geserveerd met oma’s frieten en seizoensgroente

Nagerecht

Lekkernij van de Brasserij (smaakvolle verrassing van onze kok)

Het diner wordt afgesloten met een kopje koffie of thee met daarbij een bonbon

De keuze blijft beperkt tot twee voorgerechten twee hoofdgerechten en één nagerecht. De gasten kunnen op de avond kiezen uit het keuzemenu wat u heeft samengesteld.