Gezellige Buzzer Pubquiz

Op donderdag 26 maart 2020 is de gezellige Buzzer Pubquiz in de Brasserij. Schrijf je in voor deze avond en test je kennis! Inschrijven kan met minimaal 3 en maximaal 6 teamleden. Bedenk alvast een toffe naam voor je team en doe mee!

Vanaf 17.30 uur ben je van harte welkom om alvast van een heerlijke dagschotel te genieten. Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom en om 20.00 uur begint onze quizmaster met de eerste ronde van de altijd leerzame, spannende, interactieve en vooral gezellige Pubquiz.

Wil jij ook een gezellige avond waarop je (in teamverband) je algemene kennis kan testen? Meld je dan snel aan als team (van 3 tot 6 personen) per mail info@brasserij.nl en een geslaagde avond is gegarandeerd. Wees er snel bij, want vol=vol!

Tarieven 
Deelname Pubquiz € 7,00 p.p.
Deelname Pubquiz + dagschotel vlees/vis/vega € 22,50 p.p.

Gezellig voorafgaand komen eten met elkaar? Reserveer nu alvast voor de dagschotel en op de dag zelf kun je jouw menukeuze in de Brasserij doorgeven.

Vlees: Biefstuk pepersaus met seizoensgroente en friet met mayo
Vis: Kabeljauw met witte wijn saus, seizoensgroente en friet met mayo
Vega: Tagliatelle met verse pesto en gegrilde groente

Reserveren? Stuur een mail naar info@brasserij met je teamnaam (als die al bekend is), het aantal deelnemers en vermeld of je vooraf van de dagschotel wilt genieten.

Graag tot 26 maart!