Voor een Bruisende feestavond ben je aan het juiste adres in de Brasserij! Een vaste all-in prijs waar het jullie gasten aan niets ontbreekt.

Onze Serrezaal is hiervoor prima geschikt. Jullie kunnen vanaf 80 tot 200 personen je bruiloft of verjaardag vieren. Er is natuurlijk een dansvloer, een mooie loungebank bij de sfeervolle openhaard, statafels en gezellige zitjes. Met mooi weer kunnen jullie tot 22.00 uur gebruik maken van onze prachtige tuin. Wij adviseren jullie graag bij de keuze van de DJ. Het is helaas niet toegestaan om een Brassband te laten spelen in de Brasserij.

Onze gastvrije medewerkers lopen de gehele avond rond met drankjes. Uiteraard kun je ook bij de bar zelf je drankjes halen. Tijdens de feestavond wordt er royal rondgegaan met diverse luxe koude en warme hapjes. Onderstaande feestavonden gelden voor gezelschappen vanaf 80 volwassen.

Tijdens onze feestavonden schenken wij (onbeperkt) de volgende dranken:
 
*        koffie (espresso) en thee 

 

frisdranken (uit een klein flesje) 
*        jus d’orange                        

 

port, sherry, Martini 
*        wijnen rood, wit en rosé 

 

Leffe Blond 
*        jenever, vieux      

 

Hoegaarden Witbier  
*        Heineken van de tap  

  

Heineken 0% en Amstel Radler  
Jullie kunnen ook kiezen voor het Plus Pakket; dit houdt in dat wij ook buitenlands gedistilleerde dranken schenken: Bacardi, Bacardi Lemon, Bacardi Raz, Vodka, Malibu, Gin. 
Voor dit Plus Pakket berekenen wij € 6,00 extra per persoon. Wij rekenen geen zaalhuur!  

MEDIUM

Lees meer

LARGE

Lees meer

NUL15

Lees meer