Lunch Arrangement

Onze koks bereiden (h)eerlijke gerechten met verrassende en verse ingrediënten.

Zij gebruiken hierbij zoveel mogelijk seizoensgebonden streekproducten.

Kopje soep van het seizoen

Diverse broodjes, bruin en wit, desembrood, waldkorn en petit pains

Diverse hartige belegsoorten o.a. rosbief, fricandeau, kaas, brie en ham

Een huzarensalade opgemaakt met verschillende soorten rauwkost

Een Italiaanse gemengde rauwkostsalade met olijven, tomaat, pijnboompitten, rode ui, Parmezaanse kaas en truffeldressing

Een vegetarische pastasalade met zongedroogde tomaten en shiitakes

Salade Caprese, met Mozzarella, tomaat en verse basilicum

Salade van Gamba’s in de knoflook gebakken

Gerookte zalm op schaal

Biologische rundvleeskroketten van hoeve Biesland en/of groentekroketten

Verse fruitsalade 

Inclusief koffie, cappuccino, thee en diverse vruchtensappen